4 juli 2013

Jack the giant Killer

En kille slänger iväg ett konstigt frö, som under natten växer till en enorm bönstjälk. Killen klättrar upp och kämpar för att ta sig tillbaka till jorden igen. Men det lyckas även odjuren som finns där upp bland molnen. Nu kommer de ner och ska erövra jorden om inte Jack stoppar dem.

Det här låter ju bra, MEN.... det är så otroligt dåligt gjort, skådespelarna är under all kritik, antingen spelar de över eller så spelar de inte alls. Effekterna verkar vara gjorda på 80-talet och manuset..... suck!!! De där jättarna vet jag inte vilka de är, är det odjuren som kommer ner på jorden, men det stämmer inte för jättarna och odjuren skulle egentligen leva i balans där uppe bland molnen. Så de där jättarna, de får man aldrig ens se.

Den här filmen kom 2013 (det är helt otroligt!!) ungefär samtidigt som Jack the giant slayer. Den filmen har jag tyvärr inte sett, men jag tror den är betydligt bättre, bara skådespelarlistan ser lovande ut, Nicholas Hoult, Ewan McGregor, Standley Tucci och Eleanor Tomlinson för att nämna några. Se hellre den! Den här filmen är en måndagsfilm.

Jack the giant Killer

Jack the giant Slayer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar