3 maj 2012

Älska mej igen

Äntligen en film på bio! Det var länge sedan, har haft svårt att ta mej iväg, men det är så roligt så jag hoppas komma iväg väldigt snart igen!

Det här var en förhandsvisning av filmen Älska mej igen. Den visar sig vara baserad på en sann historia och då känns det lite mer verkligt. Det blir inte lika förutsägbart som om det inte varit det. Ett ungt par är med i en bilolycka och efter det tappar hon minnet och kommer inte ihåg sin man eller de senaste 5 åren av sitt liv. Det blir komplicerat och känslosamt. Tårarna rinner lite då och då, men det är också en feelgood-film.
Tanken att "tappa" 4-5 år av sitt liv är rätt läskig.....

Rachel McAdams är jättebra! Channing Tatum är helt ok. Jag har inte sett honom i någon film tidigare, men "Son of no none" är på väg hem till brevlådan, och snart har 21 Jump Street premiär och den vill jag ju se. Sam Neill är strålande som vanligt, men hans roller är nästan alltid lite skurkaktig, det började med Brian de Bois-Guilbert och har fortsatt, med ett kort uppehåll vid Jurassic Park där han är en stålande hjälte!

Det här är en fin fredagsfilm, den skulle passa bra att se tillsammans med pojkvännen, men tyvärr vill nog inte han se den.

Älska mig igen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar