14 mars 2012

I don´t know how she does it

Den här filmen damp ner i brevlådan idag, otroligt den har release datum på Blu-ray/DVD idag!!
Visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Visst vill jag se den, men när jag läste på omslaget.... så kändes det så välbekant. Livet som arbetande småbarnsmamma består av att stressa och jonglera. Men efter att ha sett filmen så ligger jag i lä!!! (skönt!)

Den har högt tempo och man blir uppstressad av att se hennes stressade liv. Men det är väldigt stor igenkänningsfaktor, logistiken, listorna, det dåliga samvetet, kämpandet för att ha alla bollar i luften. Sedan blir det såklart "hollywood" av det hela, men varför inte?! Det är en härlig feelgood film.

Det var rätt skönt att se kaos hemma hos dem, att allt inte flöt på perfekt och att hon faktiskt tappade någon boll ibland. Det blev mer realistiskt då. Sarah Jessica Parker är perfekt i den här rollen, jag riktigt känner för henne. Greg Kinnear spelar maken och Pierce Brosnan är chefen/kollegan hon jobbar så mycket med. Alla tre gör bra ifrån sig och är med och lyfter filmen.

Jag tvingade maken att se den med mej, han tyckte väl inte att den var lika bra som jag, men helt ok. Det här en en film som jag rekomenderar till alla småbarnsföräldrar, till mammorna för att den är kul och till papporna för.... ja vi fungerar så! Ganska många av oss iallafall......
Helt klart en lördagsfilm, jag skulle lätt kunna se den igen!!


I Don't Know How She Does It

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar