7 juli 2012

The Amazing Spider-Man

Så var han här igen, spindelmannen, men inte Tobey Maguire som gestaltat honom 3 gånger tidigare, utan nu får vi möta en ny skådespelare, Andrew Garfield. Det är ingen fortsättning efter de andra 3 utan de börjar om från början och kör hela begynnelsestoryn en gång till. Jag förstår inte riktigt varför......

Nått annat som jag undrar över är att många av Marvels hjältar är föräldrarlösa och omhändertagna, Spindelmannen, Stålmannen, Hulken, Batman, flertalet i X-men. Hur och varför kommer det sig. Ska det övergivna barnet ligga till grund för att skapa en superhjälte som slåss mot det onda som gjorde dem föräldrarlösa. Finns det någon hjälte med levande lyckliga, biologiska föräldrar?????

Tillbaka till Spndelmannen. Den är otroligt snyggt och bra gjord, passar ypperligt att se i 3D. Den ofrivilliga skurken, Rhys Ifans har kommit långt från den skrevkliande walesaren i "Notting Hill". Han spelar riktigt bra!! Andra stora namn i filmen är Sally Field, Martin Sheen, Dennis Leary och söta Emma Stone.

Den här ska man se på bio, i 3D för att få ut det mesta möjliga av den! Helt klart en lördagsfilm!


The Amazing Spider-Man

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar