1 mars 2013

Röjar-Ralf

Den här filmen har dottern väntat på sedan jul, tror faktiskt det var på "Kalle Anka och hans vänner önskar God Jul" som vi såg den 1:a gången. Nu kom vi äntligen iväg och mina förväntningar var väl inte så höga, jag hade nog kunnat hoppa över den här filmen.
Som tur var stod hon på sig! :-)

Det här är en kanonfilm! Röjar-Ralf är skurken i ett arkadspel. Men han har tröttnat på att vara elakingen, ensam och utan vänner. Han vill också vara hjälte, få medalj och bli bjuden till festen. Och kan man inte få medalj i sitt eget spel så får man väl försöka i ett annat.... I spelet "Sugar Rush" träffar han Vanilja som på sätt och vis är i samma situation som han...

Det här är en rolig film, den är otroligt snyggt gjord och själva tanken, med "Game Central station", att förflytta sig mellan spel, och att världarna är sina egna efter arkadens stängning, det är genialt! Karaktärerna är roliga, manuset kvickt och underhållande, musiken är kanon.

I bästa fall, ta ditt barn i handen och gå och se den här filmen! Har du inget barn, låna ett eller smyg in och kolla ändå. Vi såg den vanliga versionen, men jag kan tänka mej att det blir häftiga effekter i 3D. Rekommenderar VARMT den här rullen, helt klart en lördagsfilm!

Röjar-Ralf

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar